Hiperrealisme

Del 21 de juny al 30 de setembre del 2018

L’hiperrealisme és una forma d’art amb una importància cabdal en la societat contemporània i que, amb els avenços tecnològics, continua desenvolupant-se.

L’hiperrealisme se centra en la realitat visual i va més enllà; i s’estableix com una alternativa ferma a l’art conceptual, tan dominant en la pràctica de l’art contemporani. L’hiperrealisme satisfà les necessitats visuals de l’espectador. Els artistes d’aquest gènere examinen la realitat i hi responen de maneres molt concretes, reconeixen la càmera com a eina i responen a les possibilitats que ofereix de capturar un instant en el temps i la màgia d’aquest moment. L’atenció al detall, la immensa precisió i el nombre d’habilitats que envolten aquestes obres d’art es reflecteixen a través de la monumentalitat i la diversitat de temes presents en aquestes pintures. A vegades, pot mostrar gairebé més enllà de la nostra capacitat visual. No hi ha pinzellades o textures visibles entre la imatge i l’observador, i una imatge directa i precisa convergeix sense la imposició de la personalitat de l’artista en la forma dels gestos.

En aquesta exposició hem reunit una col·lecció d’obres d’art vibrant que mostra els millors artistes actuals que treballen la natura morta, el paisatge i el paisatge urbà, el retrat i la figura humana.

Hiperrealisme